Patrick Moonen (ING): "We hebben het gewicht van aandelen in onze portefeuille verlaagd. Enkele weken geleden waren we nog overwogen, nu zijn we eerder neutraal. Die verlaging weerspiegelt inderdaad de toegenomen economische twijfels."

Het aandelenrisico in de portefeuille werd dus verlaagd, maar ook qua sectoren vond een rotatie plaats. Moonen: "Tot voor enkele weken waren we licht overwogen in cyclische sectoren, nu hebben we een kleine overweging voor defensieve sectoren. We zijn daar trouwens niet alleen in, het is een trend die overal op de markt zichtbaar is."

Patrick Moonen (ING): "We hebben het gewicht van aandelen in onze portefeuille verlaagd. Enkele weken geleden waren we nog overwogen, nu zijn we eerder neutraal. Die verlaging weerspiegelt inderdaad de toegenomen economische twijfels." Het aandelenrisico in de portefeuille werd dus verlaagd, maar ook qua sectoren vond een rotatie plaats. Moonen: "Tot voor enkele weken waren we licht overwogen in cyclische sectoren, nu hebben we een kleine overweging voor defensieve sectoren. We zijn daar trouwens niet alleen in, het is een trend die overal op de markt zichtbaar is."