Patrick Casselman (KBC Private Banking): "Die besparingen gaan zonder enige twijfel een negatieve inlvoed op de economie hebben. De vrees voor een double-dip scenario neemt toe en aantal, vooral Zuid-Europese, landen gaan daar ongetwijfeld niet aan kunnen ontsnappen. Economisch gezien ziet het beeld er dus niet zo goed uit."

Anderzijds is er het feit dat de bedrijven schitterende resultaten konden voorleggen. Casselman: "Er is dus sprake van een paradoxale situatie op de financiële markten, die gewrongen zitten tussen hoop en wanhoop. Ondanks de veel beter dan verwachte resultaten hebben de beurskoersen toch een correctie te verwerken gekregen. De vraag luidt nu uiteraard welk van beide krachten op termijn de bovenhand gaat krijgen."

Patrick Casselman (KBC Private Banking): "Die besparingen gaan zonder enige twijfel een negatieve inlvoed op de economie hebben. De vrees voor een double-dip scenario neemt toe en aantal, vooral Zuid-Europese, landen gaan daar ongetwijfeld niet aan kunnen ontsnappen. Economisch gezien ziet het beeld er dus niet zo goed uit." Anderzijds is er het feit dat de bedrijven schitterende resultaten konden voorleggen. Casselman: "Er is dus sprake van een paradoxale situatie op de financiële markten, die gewrongen zitten tussen hoop en wanhoop. Ondanks de veel beter dan verwachte resultaten hebben de beurskoersen toch een correctie te verwerken gekregen. De vraag luidt nu uiteraard welk van beide krachten op termijn de bovenhand gaat krijgen."