Patrick Casselman (KBC Private Banking): "We kunnen niet om het feit heen dat het technische plaatje negatief is geworden. Ook het sentiment is negatief gedraaid. In dit soort markten kunnen opwaartse bewegingen voorkomen, maar die duren meestal niet zo lang. Ik vrees dat de financiële markten in de komende maanden volatiel gaan blijven, met op korte termijn dus een negatieve bias."

Voor de middellange termijn is Casselman echter nog steeds positief. "Ik zie inderdaad nog potentieel voor de beurzen weggelegd, want Europese aandelen zijn spotgoedkoop geworden. Die aantrekkelijke waarderingen gaan op een bepaald moment opnieuw kopers lokken, met als gevolg dat we opnieuw een opwaartse beweging kunnen zien ontstaan."

Patrick Casselman (KBC Private Banking): "We kunnen niet om het feit heen dat het technische plaatje negatief is geworden. Ook het sentiment is negatief gedraaid. In dit soort markten kunnen opwaartse bewegingen voorkomen, maar die duren meestal niet zo lang. Ik vrees dat de financiële markten in de komende maanden volatiel gaan blijven, met op korte termijn dus een negatieve bias." Voor de middellange termijn is Casselman echter nog steeds positief. "Ik zie inderdaad nog potentieel voor de beurzen weggelegd, want Europese aandelen zijn spotgoedkoop geworden. Die aantrekkelijke waarderingen gaan op een bepaald moment opnieuw kopers lokken, met als gevolg dat we opnieuw een opwaartse beweging kunnen zien ontstaan."