Die functionaliteit is eveneens beschikbaar op Android-toestellen. Kinepolis beet hiermee een nieuwe spits af in de internationale bioscoopsector. Met succes, zo blijkt. Cinefiele smartphone-gebruikers zijn in de wolken met de aanwezigheid van Kinepolis op Passbook.

Op amper 50 dagen tijd leverde Kinepolis in België, Frankrijk en Spanje 50 000 filmtickets af via Passbook. Het gemak van de Passbook app op zich, maar vooral ook de snelheid van het scannen aan de toegangscontrole wordt door de gebruikers gesmaakt.

Kinepolis en Passbook

De aflevering van het Kinepolis-ticket via de Passbook app is een logische stap in de evolutie van online ticketing naar mobile ticketing.

Eerder dit jaar lanceerde Kinepolis ook al haar vernieuwde website en introduceerde zij een aantal gepersonaliseerde iPhone-, iPad- en Android-apps en een nieuwsbrief die de filmliefhebber zijn voorkeurfilms en -events presenteert in functie van zijn favoriete genre, acteur, regisseur, land van herkomst, en tal van andere criteria.

Sinds juli dit jaar krijgen smartphone-gebruikers toegang tot de zalen door het met de aankoopbevestigingsmail meegestuurde barcodebeeldbestand op te roepen.

Op 19 september zag het Passbook-initiatief het licht. Binnenkort zal men ook Kinepolis-filmtickets kunnen aankopen vanop een mobile device zoals tablet of smartphone.

Die functionaliteit is eveneens beschikbaar op Android-toestellen. Kinepolis beet hiermee een nieuwe spits af in de internationale bioscoopsector. Met succes, zo blijkt. Cinefiele smartphone-gebruikers zijn in de wolken met de aanwezigheid van Kinepolis op Passbook. Op amper 50 dagen tijd leverde Kinepolis in België, Frankrijk en Spanje 50 000 filmtickets af via Passbook. Het gemak van de Passbook app op zich, maar vooral ook de snelheid van het scannen aan de toegangscontrole wordt door de gebruikers gesmaakt. Kinepolis en PassbookDe aflevering van het Kinepolis-ticket via de Passbook app is een logische stap in de evolutie van online ticketing naar mobile ticketing. Eerder dit jaar lanceerde Kinepolis ook al haar vernieuwde website en introduceerde zij een aantal gepersonaliseerde iPhone-, iPad- en Android-apps en een nieuwsbrief die de filmliefhebber zijn voorkeurfilms en -events presenteert in functie van zijn favoriete genre, acteur, regisseur, land van herkomst, en tal van andere criteria. Sinds juli dit jaar krijgen smartphone-gebruikers toegang tot de zalen door het met de aankoopbevestigingsmail meegestuurde barcodebeeldbestand op te roepen.Op 19 september zag het Passbook-initiatief het licht. Binnenkort zal men ook Kinepolis-filmtickets kunnen aankopen vanop een mobile device zoals tablet of smartphone.