D'Ieteren bezit een belang van 59,6 % in Avis Europe en heeft zich onherroepelijk verbonden om te stemmen voor de goedkeuring van dit voorstel.

Gezien de aangeboden vergoeding van 3,15 GBP in contanten voor elk aandeel van Avis Europe wordt het bestaande uitgegeven aandelenkapitaal van Avis Europe (volledig verwaterde door de uit te geven aandelen onder de Incentive Plan op lange termijn van Avis Europe) gewaardeerd op ongeveer 636 miljoen GBP (719 miljoen EUR), en het belang van 59,6 % dat D'Ieteren in Avis Europe bezit op ongeveer 367 miljoen GBP (415 miljoen EUR).

Pascale Weber (KBC Securities): "Ik blijf koper voor D'Ieteren en verhoog het koersdoel voor het aandeel van 53 naar 57 euro."

D'Ieteren bezit een belang van 59,6 % in Avis Europe en heeft zich onherroepelijk verbonden om te stemmen voor de goedkeuring van dit voorstel. Gezien de aangeboden vergoeding van 3,15 GBP in contanten voor elk aandeel van Avis Europe wordt het bestaande uitgegeven aandelenkapitaal van Avis Europe (volledig verwaterde door de uit te geven aandelen onder de Incentive Plan op lange termijn van Avis Europe) gewaardeerd op ongeveer 636 miljoen GBP (719 miljoen EUR), en het belang van 59,6 % dat D'Ieteren in Avis Europe bezit op ongeveer 367 miljoen GBP (415 miljoen EUR). Pascale Weber (KBC Securities): "Ik blijf koper voor D'Ieteren en verhoog het koersdoel voor het aandeel van 53 naar 57 euro."