Pascale Weber (KBC Securities): "Ik reken op een stijging van de nettowinst met 7,20% tot 353,40 miljoen euro gedurende het boekjaar dat op 31 maart 2011 zal worden afgesloten. De consensusverwachting bij de analisten ligt op 355 miljoen euro."

Weber heeft een neutraal advies voor Colruyt: "Het aandeel noteert met een stevige premie tegenover de sectorgenoten. Die premie is overdreven, want het zal steeds moeilijker worden om in België te groeien. Buitenlandse groei is mogelijk, maar daar staan risico's tegenover.

Pascale Weber (KBC Securities): "Ik reken op een stijging van de nettowinst met 7,20% tot 353,40 miljoen euro gedurende het boekjaar dat op 31 maart 2011 zal worden afgesloten. De consensusverwachting bij de analisten ligt op 355 miljoen euro." Weber heeft een neutraal advies voor Colruyt: "Het aandeel noteert met een stevige premie tegenover de sectorgenoten. Die premie is overdreven, want het zal steeds moeilijker worden om in België te groeien. Buitenlandse groei is mogelijk, maar daar staan risico's tegenover.