Pascale Weber (KBC Securities): "De merken die door D'Ieteren worden verdeeld lieten een stijging met 28,80% op maandbasis en met 5,10% op jaarbasis optekenen. Het marktaandeel van D'Ieteren bedraagt nu zodoende 18,80%, tegenover 20% tijdens het eerste kwartaal van vorig jaar."

Het Autosalon heeft uiteraard een positieve impact op de verkoopcijfers. Weber: "Ik was aangenaam verrast door de prestaties van de merken die door D'Ieteren worden verdeeld. De evolutie van de beurskoers zou in de komende maanden positief moeten blijven. Bij Avis Europe is het break-even punt verlaagd, wat een positieve impact op de marges moet hebben. Ik blijf het aandeel D'Ieteren accumuleren, met een koersdoel van 380 euro. Op 19 mei geeft het bedrijf in een trading update tekst en uitleg over de gang van zaken in het eerste kwartaal."

Pascale Weber (KBC Securities): "De merken die door D'Ieteren worden verdeeld lieten een stijging met 28,80% op maandbasis en met 5,10% op jaarbasis optekenen. Het marktaandeel van D'Ieteren bedraagt nu zodoende 18,80%, tegenover 20% tijdens het eerste kwartaal van vorig jaar." Het Autosalon heeft uiteraard een positieve impact op de verkoopcijfers. Weber: "Ik was aangenaam verrast door de prestaties van de merken die door D'Ieteren worden verdeeld. De evolutie van de beurskoers zou in de komende maanden positief moeten blijven. Bij Avis Europe is het break-even punt verlaagd, wat een positieve impact op de marges moet hebben. Ik blijf het aandeel D'Ieteren accumuleren, met een koersdoel van 380 euro. Op 19 mei geeft het bedrijf in een trading update tekst en uitleg over de gang van zaken in het eerste kwartaal."