PT Agro Muko is een plantageonderneming gesitueerd in de Bengkulu provincie in Sumatra, Indonesië, beplant met 17.855 hectaren oliepalmen en 1.840 hectaren rubberbomen en wordt beheerd door Sipef.

Deze transactie bevestigt Sipef's focus op uitbreiding in palmolie en rubber in het Verre Oosten, door middel van nieuwe verwervingen of door een verhoging van haar belangen in bestaande ondernemingen.

Pascale Weber (KBC Securities): "Het bericht kwam niet als een verrassing, want Sipef gaf eerder al aan de bestaande belangen te willen verhogen. De betaalde prijs in het geval van de PT Agro Muko-transactie is zeer aantrekkelijk. Ik heb een advies opbouwen voor het aandeel, met een koersdoel dat onder herziening staat."

PT Agro Muko is een plantageonderneming gesitueerd in de Bengkulu provincie in Sumatra, Indonesië, beplant met 17.855 hectaren oliepalmen en 1.840 hectaren rubberbomen en wordt beheerd door Sipef. Deze transactie bevestigt Sipef's focus op uitbreiding in palmolie en rubber in het Verre Oosten, door middel van nieuwe verwervingen of door een verhoging van haar belangen in bestaande ondernemingen. Pascale Weber (KBC Securities): "Het bericht kwam niet als een verrassing, want Sipef gaf eerder al aan de bestaande belangen te willen verhogen. De betaalde prijs in het geval van de PT Agro Muko-transactie is zeer aantrekkelijk. Ik heb een advies opbouwen voor het aandeel, met een koersdoel dat onder herziening staat."