-Autodistributie en Corporate activiteiten: EUR 51,4 miljoen, een stijging met 44,8% (+67,6% exclusief de financieringskosten naar aanleiding van het verhoogde belang in Belron), dankzij de gestage stijging (+17,2%) van de Belgische automarkt in het eerste semester alsook de toename van het globale marktaandeel van de door D'Ieteren Auto verdeelde merken.

-Voertuigbeglazing: EUR 126,0 miljoen, een stijging met 57,1% (+29,9% exclusief de netto impact van het verhoogde belang in Belron), dankzij de sterke stijging van de verkopen als gevolg van de gunstige weersomstandigheden en de uitstekende operationele capaciteit om eraan te beantwoorden.

-Autoverhuur: eerste semester in evenwicht (H1 2009: EUR -8,4 miljoen) dankzij de stijging van de gemiddelde verhuurprijs per dag met 4,5% bij constante wisselkoers en de aanhoudende kostenbeheersing.

•Stijging van het groepsaandeel in het resultaat van de periode met 70% tot EUR 136,0 miljoen.

•Vooruitgang van het courante geconsolideerde resultaat vóór belastingen, groepsaandeel, in 2010 geraamd op meer dan 25% (bij constante consolidatieperimeter: meer dan 20%, ten opzichte van 15% eerder aangekondigd).

Pascale Weber (KBC Securities): "Ik zag prima cijfers bij D'Ieteren, dat bovendien een duidelijke guidance gaf. Ik blijf koper met een koersdoel van 425 euro."

-Autodistributie en Corporate activiteiten: EUR 51,4 miljoen, een stijging met 44,8% (+67,6% exclusief de financieringskosten naar aanleiding van het verhoogde belang in Belron), dankzij de gestage stijging (+17,2%) van de Belgische automarkt in het eerste semester alsook de toename van het globale marktaandeel van de door D'Ieteren Auto verdeelde merken. -Voertuigbeglazing: EUR 126,0 miljoen, een stijging met 57,1% (+29,9% exclusief de netto impact van het verhoogde belang in Belron), dankzij de sterke stijging van de verkopen als gevolg van de gunstige weersomstandigheden en de uitstekende operationele capaciteit om eraan te beantwoorden. -Autoverhuur: eerste semester in evenwicht (H1 2009: EUR -8,4 miljoen) dankzij de stijging van de gemiddelde verhuurprijs per dag met 4,5% bij constante wisselkoers en de aanhoudende kostenbeheersing. •Stijging van het groepsaandeel in het resultaat van de periode met 70% tot EUR 136,0 miljoen. •Vooruitgang van het courante geconsolideerde resultaat vóór belastingen, groepsaandeel, in 2010 geraamd op meer dan 25% (bij constante consolidatieperimeter: meer dan 20%, ten opzichte van 15% eerder aangekondigd). Pascale Weber (KBC Securities): "Ik zag prima cijfers bij D'Ieteren, dat bovendien een duidelijke guidance gaf. Ik blijf koper met een koersdoel van 425 euro."