* Sterke omzetgroei gebaseerd op sterke volumegroei;

* Positief nettoresultaat van 2,8 miljoen euro;

* Forse daling van de netto financiële schuld met 25,4 miljoen euro ten opzichte van 31/12/2009;

* Integratie CECAB en closing overname en integratie Scana Noliko krijgen topprioriteit in 2011.

De Raad van Bestuur en het management zijn vol vertrouwen dat de fundamenten aanwezig zijn om op termijn verder te groeien in omzet en rentabiliteit.

PinguinLutosa vertrouwt er dan ook op dat, gezien de zich wijzigende marktomstandigheden, een verdere resultaatsverbetering kan worden gerealiseerd in 2011.

De nog steeds onzekere economische omstandigheden maken het echter moeilijk om een specifieke prognose voorop te stellen voor 2011 en de komende jaren.

Pascale Weber (KBC Securities): "PinguinLutosa gaat sterk veranderen in 2011, zodat het moeilijk is om prognoses te maken. Het advies opbouwen en het koersdoel van 11 euro blijven gehandhaafd."

* Sterke omzetgroei gebaseerd op sterke volumegroei; * Positief nettoresultaat van 2,8 miljoen euro; * Forse daling van de netto financiële schuld met 25,4 miljoen euro ten opzichte van 31/12/2009; * Integratie CECAB en closing overname en integratie Scana Noliko krijgen topprioriteit in 2011. De Raad van Bestuur en het management zijn vol vertrouwen dat de fundamenten aanwezig zijn om op termijn verder te groeien in omzet en rentabiliteit. PinguinLutosa vertrouwt er dan ook op dat, gezien de zich wijzigende marktomstandigheden, een verdere resultaatsverbetering kan worden gerealiseerd in 2011. De nog steeds onzekere economische omstandigheden maken het echter moeilijk om een specifieke prognose voorop te stellen voor 2011 en de komende jaren. Pascale Weber (KBC Securities): "PinguinLutosa gaat sterk veranderen in 2011, zodat het moeilijk is om prognoses te maken. Het advies opbouwen en het koersdoel van 11 euro blijven gehandhaafd."