Pascale Weber (KBC Securities): "Voor de Colruyt-groep wordt op jaarbasis een stijging van de omzet tijdens het eerste kwartaal met 9% verwacht, zodat die omzet zou kunnen uitkomen op 1,82 miljard euro.

Weber wacht de resultaten af alvorens het advies voor aandeel Colruyt te herformuleren: "Ik heb dus nog steeds een neutraal advies voor Colruyt met cijfers op komst. Het koersdoel bedraagt daarbij 190 euro. Op de laatste analistenmeeting - die doorging op 29 juni - werd al aangegeven dat de voedingsinflatie als gevolg van de concurrentie in de sector nog niet is aangetrokken."

Pascale Weber (KBC Securities): "Voor de Colruyt-groep wordt op jaarbasis een stijging van de omzet tijdens het eerste kwartaal met 9% verwacht, zodat die omzet zou kunnen uitkomen op 1,82 miljard euro. Weber wacht de resultaten af alvorens het advies voor aandeel Colruyt te herformuleren: "Ik heb dus nog steeds een neutraal advies voor Colruyt met cijfers op komst. Het koersdoel bedraagt daarbij 190 euro. Op de laatste analistenmeeting - die doorging op 29 juni - werd al aangegeven dat de voedingsinflatie als gevolg van de concurrentie in de sector nog niet is aangetrokken."