Deze groei werd gecompenseerd door een daling in private label omzet en door het uitdoven van het contract met Mc Vities voor Jaffa Cake Bars.

Het is de verwachting dat de rentabiliteit voor het eerste semester van 2010 in dezelfde lijn zal liggen als deze van het voorgaande boekjaar.

Pascale Weber (KBC Securities): "Op basis van de trading update kunnen we vaststellen dat Lotus Bakeries goed weerstand heeft geboden, waarbij de eigen merken lichtjes hoger waren. Vooral laatstgenoemd feit is geruststellend. Ik handhaaf het advies opbouwen."

Deze groei werd gecompenseerd door een daling in private label omzet en door het uitdoven van het contract met Mc Vities voor Jaffa Cake Bars. Het is de verwachting dat de rentabiliteit voor het eerste semester van 2010 in dezelfde lijn zal liggen als deze van het voorgaande boekjaar. Pascale Weber (KBC Securities): "Op basis van de trading update kunnen we vaststellen dat Lotus Bakeries goed weerstand heeft geboden, waarbij de eigen merken lichtjes hoger waren. Vooral laatstgenoemd feit is geruststellend. Ik handhaaf het advies opbouwen."