Pascale Weber (KBC Securities): "Het bericht komt niet echt als een verrassing, want in de afgelopen maanden heeft het management van Delhaize al laten weten geïnteresseerd te zijn in sommige winkels van Carrefour Belgium."

Weber heeft nog steeds een advies opbouwen voor Delhaize, met een koersdoel van 66 euro: "Delhaize profiteert nog steeds van de problemen bij Carrefour. In het eerste kwartaal daalden de vergelijkbare verkopen van laatstgenoemde met 5,90%, die van Delhaize stegen met 4,30%. De kans om een aantal winkels van Carrefour over te nemen, zou de positie van Delhaize nog verder versterken."

Pascale Weber (KBC Securities): "Het bericht komt niet echt als een verrassing, want in de afgelopen maanden heeft het management van Delhaize al laten weten geïnteresseerd te zijn in sommige winkels van Carrefour Belgium." Weber heeft nog steeds een advies opbouwen voor Delhaize, met een koersdoel van 66 euro: "Delhaize profiteert nog steeds van de problemen bij Carrefour. In het eerste kwartaal daalden de vergelijkbare verkopen van laatstgenoemde met 5,90%, die van Delhaize stegen met 4,30%. De kans om een aantal winkels van Carrefour over te nemen, zou de positie van Delhaize nog verder versterken."