Pascale Weber (KBC Securities): "De distributieketen heeft de omzetcijfers al op 14 januari bekendgemaakt, zodat op dat vlak geen verrassingen moeten worden verwacht. De omzet daalde tijdens het vierde kwartaal met 10,10% als gevolg van de zwakkere dollar en van een extra verkoopsweek in 2008."

Voor het vierde kwartaal rekent Weber op een nettowinst van 125 miljoen euro, of een daling met 16%. Weber: "Ik verwacht dat het management ook een guidance voor 2010 gaat geven. Delhaize is op de huidige koersniveaus nog steeds aantrekkelijk gewaardeerd, zodat ik een advies opbouwen voor het aandeel handhaaf. Mijn koersdoel bedraagt 60 euro."

Pascale Weber (KBC Securities): "De distributieketen heeft de omzetcijfers al op 14 januari bekendgemaakt, zodat op dat vlak geen verrassingen moeten worden verwacht. De omzet daalde tijdens het vierde kwartaal met 10,10% als gevolg van de zwakkere dollar en van een extra verkoopsweek in 2008." Voor het vierde kwartaal rekent Weber op een nettowinst van 125 miljoen euro, of een daling met 16%. Weber: "Ik verwacht dat het management ook een guidance voor 2010 gaat geven. Delhaize is op de huidige koersniveaus nog steeds aantrekkelijk gewaardeerd, zodat ik een advies opbouwen voor het aandeel handhaaf. Mijn koersdoel bedraagt 60 euro."