Pascale Weber (KBC Securities): "2010 was tot dusver een blockbuster jaar voor D'Ieteren, waarbij onder andere Belron profiteerde van de strenge winter die we bij het begin van dit jaar achter de rug hadden. Bovendien profiteerde D'Ieteren zelf van een geslaagde marketingcampagne, van een recordverkoop van auto's in België en van de turn-around bij Avis Europe."

Op basis van de som van de delen komt Simonts tot een waarde van 481 euro per aandeel, zodat het koopadvies gehandhaafd blijft: "Ik hou rekening met een vertraging van de organische omzetgroei bij Belron van 11% naar 4%. Op 1 oktober gaf D'Ieteren aan voor het lopende boekjaar een stijging van de winst voor belastingen met 25% te verwachten. Mogelijk gaat deze guidance aangescherpt worden tot 35,50%."

Pascale Weber (KBC Securities): "2010 was tot dusver een blockbuster jaar voor D'Ieteren, waarbij onder andere Belron profiteerde van de strenge winter die we bij het begin van dit jaar achter de rug hadden. Bovendien profiteerde D'Ieteren zelf van een geslaagde marketingcampagne, van een recordverkoop van auto's in België en van de turn-around bij Avis Europe." Op basis van de som van de delen komt Simonts tot een waarde van 481 euro per aandeel, zodat het koopadvies gehandhaafd blijft: "Ik hou rekening met een vertraging van de organische omzetgroei bij Belron van 11% naar 4%. Op 1 oktober gaf D'Ieteren aan voor het lopende boekjaar een stijging van de winst voor belastingen met 25% te verwachten. Mogelijk gaat deze guidance aangescherpt worden tot 35,50%."