Pascale Weber (KBC Securities): "Het courant resultaat vóór belastingen, groepsaandeel, bedroeg 214,2 miljoen euro, of een stijging met 11,7%. Bij Avis Europe en D'Ieteren Auto was er sprake van een daling van het resultaat, zodat de stijging hoofdzakelijk te danken was aan de inbreng van Belron."

Weber handhaaft haar koopadvies voor D'Ieteren, met een koersdoel van 350 euro: "D'Ieteren geeft meestal een voorzichtige guidance. Voor 2010 wordt een groei met een hoog dubbelvormig cijfer vooropgesteld. Mijn voorspelling voor dit jaar wat betreft de winst voor belastingen blijft ongewijzigd: een stijging met ongeveer 5% tot ongeveer 249 miljoen euro."

Pascale Weber (KBC Securities): "Het courant resultaat vóór belastingen, groepsaandeel, bedroeg 214,2 miljoen euro, of een stijging met 11,7%. Bij Avis Europe en D'Ieteren Auto was er sprake van een daling van het resultaat, zodat de stijging hoofdzakelijk te danken was aan de inbreng van Belron." Weber handhaaft haar koopadvies voor D'Ieteren, met een koersdoel van 350 euro: "D'Ieteren geeft meestal een voorzichtige guidance. Voor 2010 wordt een groei met een hoog dubbelvormig cijfer vooropgesteld. Mijn voorspelling voor dit jaar wat betreft de winst voor belastingen blijft ongewijzigd: een stijging met ongeveer 5% tot ongeveer 249 miljoen euro."