Na te zijn afgestudeerd aan de European Business School in Parijs (ESCP - Europa) en een eerste werkervaring in Zuid-Korea, begon Pascal Juéry in 1988 zijn carrière bij de interne audit van Rhône-Poulenc.

Vervolgens was hij binnen Rhodia's Novecare activiteit verantwoordelijk voor verschillende posten: Directeur Europa en Directeur van de afdeling Home & Personal Care wereldwijd.

In 2006 werd hij tot Directeur Inkoop van Rhodia benoemd. In 2008 keerde hij terug naar de Verenigde Staten om de algemene leiding van Rhodia Novecare op zich te nemen.

Na te zijn afgestudeerd aan de European Business School in Parijs (ESCP - Europa) en een eerste werkervaring in Zuid-Korea, begon Pascal Juéry in 1988 zijn carrière bij de interne audit van Rhône-Poulenc. Vervolgens was hij binnen Rhodia's Novecare activiteit verantwoordelijk voor verschillende posten: Directeur Europa en Directeur van de afdeling Home & Personal Care wereldwijd. In 2006 werd hij tot Directeur Inkoop van Rhodia benoemd. In 2008 keerde hij terug naar de Verenigde Staten om de algemene leiding van Rhodia Novecare op zich te nemen.