De politici hebben die boodschap nog altijd niet begrepen, ze blijven zich gedragen alsof we ons nog altijd in de 'old normal' bevinden.

De Amerikaanse centrale bank blijft geld in de economie pompen alsof er niets is gebeurd, maar de grenzen van haar kunnen zijn bereikt.

Als gevolg van de financiële crisis heeft de FED nog meer geld in de economie gepompt, kwestie van een depressie te vermijden.

Gross en El-Erian vrezen nu dat we na een feestje van enkele tientallen jaren een gelijkaardige periode van economische zwakte en moeilijke markten tegemoet kunnen zien.

De politici hebben die boodschap nog altijd niet begrepen, ze blijven zich gedragen alsof we ons nog altijd in de 'old normal' bevinden. De Amerikaanse centrale bank blijft geld in de economie pompen alsof er niets is gebeurd, maar de grenzen van haar kunnen zijn bereikt. Als gevolg van de financiële crisis heeft de FED nog meer geld in de economie gepompt, kwestie van een depressie te vermijden. Gross en El-Erian vrezen nu dat we na een feestje van enkele tientallen jaren een gelijkaardige periode van economische zwakte en moeilijke markten tegemoet kunnen zien.