De Amerikaanse beurzen bieden nog steeds stevig weerwerk dankzij de relatief gunstige ISM-cijfers, waaruit de verwachting kan worden afgeleid van een (licht) versnellende economische groei en een verdere verbetering van de Amerikaanse bedrijfsresultaten.

Inflatie vormt volgens professor Stefan Duchateau momenteel nog geen expliciet aandachtsgebied maar in anticipatie van het herstel van de groei worden de monetaire impulsen geleidelijk afgebouwd. Zo dadelijk worden in de VS de werkloosheidscijfers voor de maand augustus bekendgemaakt.

De Amerikaanse beurzen bieden nog steeds stevig weerwerk dankzij de relatief gunstige ISM-cijfers, waaruit de verwachting kan worden afgeleid van een (licht) versnellende economische groei en een verdere verbetering van de Amerikaanse bedrijfsresultaten. Inflatie vormt volgens professor Stefan Duchateau momenteel nog geen expliciet aandachtsgebied maar in anticipatie van het herstel van de groei worden de monetaire impulsen geleidelijk afgebouwd. Zo dadelijk worden in de VS de werkloosheidscijfers voor de maand augustus bekendgemaakt.