De terugkeer van de particuliere beleggers naar de beurs hoeft namelijk niet noodzakelijk te betekenen dat we voor de volgende fase van de hausse-markt staan. De gewone beleggers hebben namelijk een kwalijke reputatie wat betreft het laattijdig aanwezig zijn op de markt.

In de afgelopen vier weken vloeide er 20,70 miljard dollar naar Amerikaanse aandelenfondsen, wat een kolossaal groot bedrag lijkt. Sinds 2008 is er echter 410 miljard dollar weggevloeid uit aandelenfondsen, waardoor die 20,70 miljard dollar een relatief klein bedrag lijkt.

De terugkeer van de particuliere beleggers naar de beurs hoeft namelijk niet noodzakelijk te betekenen dat we voor de volgende fase van de hausse-markt staan. De gewone beleggers hebben namelijk een kwalijke reputatie wat betreft het laattijdig aanwezig zijn op de markt. In de afgelopen vier weken vloeide er 20,70 miljard dollar naar Amerikaanse aandelenfondsen, wat een kolossaal groot bedrag lijkt. Sinds 2008 is er echter 410 miljard dollar weggevloeid uit aandelenfondsen, waardoor die 20,70 miljard dollar een relatief klein bedrag lijkt.