Het probleem is namelijk dat de recordstand voor de S&P 500 niet bevestigd wordt door de verhandelde volumes. Die blijven namelijk erg laag en dat kan alleen maar betekenen dat de particuliere belegger Wall Street in de steek laat. Om één of andere reden geloven de gewone Amerikanen blijkbaar niet in de beursrally.

Daarmee wordt eens te meer duidelijk dat de recente rally vooral een rally van de rijke Amerikanen is, ze wordt namelijk hoofdzakelijk getrokken door hedge funds en andere speculatiefondsen. Of de draagkracht van een dergelijke rally voldoende groot is, moet nog afgewacht worden.

Het probleem is namelijk dat de recordstand voor de S&P 500 niet bevestigd wordt door de verhandelde volumes. Die blijven namelijk erg laag en dat kan alleen maar betekenen dat de particuliere belegger Wall Street in de steek laat. Om één of andere reden geloven de gewone Amerikanen blijkbaar niet in de beursrally. Daarmee wordt eens te meer duidelijk dat de recente rally vooral een rally van de rijke Amerikanen is, ze wordt namelijk hoofdzakelijk getrokken door hedge funds en andere speculatiefondsen. Of de draagkracht van een dergelijke rally voldoende groot is, moet nog afgewacht worden.