De paralellen met de jaren 30 worden steeds duidelijker, de ingrepen van de centrale banken op het financieel systeem hebben ons in een situatie gebracht die steeds sterker begint te gelijken op de situatie die we zagen aan de vooravond van de Great Depression.

Ook in de jaren 30 werd de Amerikaanse centrale bank door de regering gepusht om geld te drukken. Dat geld bleef hangen in het bancair systeem en bereikte de economie niet. De centrale bank bezondigde vervolgens aan overmoed, met de gekende gevolgen.

De paralellen met de jaren 30 worden steeds duidelijker, de ingrepen van de centrale banken op het financieel systeem hebben ons in een situatie gebracht die steeds sterker begint te gelijken op de situatie die we zagen aan de vooravond van de Great Depression. Ook in de jaren 30 werd de Amerikaanse centrale bank door de regering gepusht om geld te drukken. Dat geld bleef hangen in het bancair systeem en bereikte de economie niet. De centrale bank bezondigde vervolgens aan overmoed, met de gekende gevolgen.