Analisten hebben aanwijzingen dat privé-ondernemingen over de hele wereld, en zelfs enkele publieke organisaties, hun kortetermijnleningen bij de Franse banken scherp hebben teruggedrongen.

Het voedt enkel maar het negatieve sentiment. En daar komen dan nog de Griekse en Italiaanse perikelen bovenop. Vanuit een contrair standpunt weten we wat dat betekent.

Een (zeer waarschijnlijke tijdelijke) bodem is zich aan het vormen. Maar we zijn volgens Leleux nog niet op het punt aangekomen om te zeggen dat er kan gekocht worden om van een herstelrally te profiteren.

Analisten hebben aanwijzingen dat privé-ondernemingen over de hele wereld, en zelfs enkele publieke organisaties, hun kortetermijnleningen bij de Franse banken scherp hebben teruggedrongen. Het voedt enkel maar het negatieve sentiment. En daar komen dan nog de Griekse en Italiaanse perikelen bovenop. Vanuit een contrair standpunt weten we wat dat betekent. Een (zeer waarschijnlijke tijdelijke) bodem is zich aan het vormen. Maar we zijn volgens Leleux nog niet op het punt aangekomen om te zeggen dat er kan gekocht worden om van een herstelrally te profiteren.