Volgens Stockman is het slechts een kwestie van tijd alvorens het zo ver zal zijn. Op een bepaald moment zullen de beleggers beseffen dat zowat alle activaklassen ruimschoots overgewaardeerd zijn. De FED heeft haar knettergekke politiek wereldwijd geëxporteerd en dat moet vroeg of laat slecht aflopen.

Stockman geeft als voorbeeld de Russell 2000, de index die de Amerikaanse small caps groepeert. Die index noteert aan 75 keer de verwachtingen en is dit jaar met meer dan 40% gestegen. Dat terwijl de bedrijfswinsten in die periode helemaal niet zijn gestegen. Stockman sluit af met te stellen dat dit een gevaarlijke situatie is, hij heeft tot dusver nog geen zeepbellen gezien die probleemloos zijn afgelopen.

Volgens Stockman is het slechts een kwestie van tijd alvorens het zo ver zal zijn. Op een bepaald moment zullen de beleggers beseffen dat zowat alle activaklassen ruimschoots overgewaardeerd zijn. De FED heeft haar knettergekke politiek wereldwijd geëxporteerd en dat moet vroeg of laat slecht aflopen. Stockman geeft als voorbeeld de Russell 2000, de index die de Amerikaanse small caps groepeert. Die index noteert aan 75 keer de verwachtingen en is dit jaar met meer dan 40% gestegen. Dat terwijl de bedrijfswinsten in die periode helemaal niet zijn gestegen. Stockman sluit af met te stellen dat dit een gevaarlijke situatie is, hij heeft tot dusver nog geen zeepbellen gezien die probleemloos zijn afgelopen.