Het verlies voor de Dow Jones liep op een bepaald moment op tot 10%, dit als gevolg van een forse koersval bij Procter & Gamble. De koers van dit aandeel verloor op een bepaald moment 37% van zijn waarde.

De directie van Procter & Gamble tastte in het duister naar de reden voor deze koersval. Uiteindelijk kon het aandeel toch de verliezen binnen de perken houden. P&G vertekende zodoende het beeld op Wall Street. Een tikfout bleek uiteindelijk aan de basis van de koersval bij het aandeel te liggen.

Ken Tower, hoofd marktanalist bij Quantitative Analysis Services, is van mening dat de koersval de nervositeit op de markt illustreert. De meeste beleggers lopen op de toppen van hun tenen, dit vanwege de vrees voor een besmetting van nog meer landen door de kredietcrisis.

Het verlies voor de Dow Jones liep op een bepaald moment op tot 10%, dit als gevolg van een forse koersval bij Procter & Gamble. De koers van dit aandeel verloor op een bepaald moment 37% van zijn waarde. De directie van Procter & Gamble tastte in het duister naar de reden voor deze koersval. Uiteindelijk kon het aandeel toch de verliezen binnen de perken houden. P&G vertekende zodoende het beeld op Wall Street. Een tikfout bleek uiteindelijk aan de basis van de koersval bij het aandeel te liggen. Ken Tower, hoofd marktanalist bij Quantitative Analysis Services, is van mening dat de koersval de nervositeit op de markt illustreert. De meeste beleggers lopen op de toppen van hun tenen, dit vanwege de vrees voor een besmetting van nog meer landen door de kredietcrisis.