Nauwelijks enkele weken later lijkt die crisis een non issue. Joe Weisenthal, uitgever van Business Insider, is van mening dat de paniek over de Europese begrotingscrisis een overreactie was.

De resultaten van de stress tests van de Europese banken, die later vandaag gepubliceerd worden, zouden enkele weken geleden voor een panieksituatie hebben gezorgd. Daar valt vandaag echter niets van te merken.

Met name Wall Street is zich gaan realiseren dat er sprake was van een overreactie op de Europese begrotingsproblemen. Weisenthal merkt op dat de pendel vroeg of laat weer de andere kant gaat uitslaan.

Momenteel is er geen sprake meer van een mogelijk uiteenvallen van de euro. De stress tests kunnen het vertrouwen in de euro zelfs nog verder doen terugnemen.

Nauwelijks enkele weken later lijkt die crisis een non issue. Joe Weisenthal, uitgever van Business Insider, is van mening dat de paniek over de Europese begrotingscrisis een overreactie was. De resultaten van de stress tests van de Europese banken, die later vandaag gepubliceerd worden, zouden enkele weken geleden voor een panieksituatie hebben gezorgd. Daar valt vandaag echter niets van te merken. Met name Wall Street is zich gaan realiseren dat er sprake was van een overreactie op de Europese begrotingsproblemen. Weisenthal merkt op dat de pendel vroeg of laat weer de andere kant gaat uitslaan. Momenteel is er geen sprake meer van een mogelijk uiteenvallen van de euro. De stress tests kunnen het vertrouwen in de euro zelfs nog verder doen terugnemen.