De plantages in de provincie Bengkulu genoten van gunstige weersomstandigheden en de jonge aanplanten van het UMW/TUM project bevestigen hun stijgende productietrend met meer mature hectaren die geleidelijk hogere rendementen leveren.

De plantages van Hargy Oil Palms Ltd in Papoea-Nieuw-Guinea leden opnieuw onder de overvloedige neerslag die vooral de productie van januari en maart negatief beïnvloedde.

De onregelmatige transporten van vruchten, ten gevolge van de tijdelijke beschadigingen van bruggen en wegen, hadden hun invloed op de hoeveelheden die bij de omliggende boeren werden opgehaald en op de kwaliteit van de geproduceerde olie.

Door de hogere maturiteit van de expansiezones, steeg de productie van de eigen plantages met 11,8% tegenover dezelfde periode vorig jaar.

De plantages in de provincie Bengkulu genoten van gunstige weersomstandigheden en de jonge aanplanten van het UMW/TUM project bevestigen hun stijgende productietrend met meer mature hectaren die geleidelijk hogere rendementen leveren. De plantages van Hargy Oil Palms Ltd in Papoea-Nieuw-Guinea leden opnieuw onder de overvloedige neerslag die vooral de productie van januari en maart negatief beïnvloedde. De onregelmatige transporten van vruchten, ten gevolge van de tijdelijke beschadigingen van bruggen en wegen, hadden hun invloed op de hoeveelheden die bij de omliggende boeren werden opgehaald en op de kwaliteit van de geproduceerde olie. Door de hogere maturiteit van de expansiezones, steeg de productie van de eigen plantages met 11,8% tegenover dezelfde periode vorig jaar.