Op de Malaysia Derivatives Exchange viel de prijs voor het maart-contract vanmorgen terug tot 3791 ringgit, of een daling met bijna 2% in vergelijking met het slotniveau van gisteren.

Daarmee bedraagt de winst op weekbasis voor de palmolieprijs nog slechts 0,70%. De prijs bereikte op de Malaysia Derivatives Exchange een piek voor de afgelopen 34 maanden op 4 januari.

De stijging was een gevolg van de vrees dat de voorraden aan palmolie zijn teruggevallen tot een dieptepunt voor de afgelopen zes maanden. De voorraadcijfers worden binnenkort bekendgemaakt.

Op de Malaysia Derivatives Exchange viel de prijs voor het maart-contract vanmorgen terug tot 3791 ringgit, of een daling met bijna 2% in vergelijking met het slotniveau van gisteren. Daarmee bedraagt de winst op weekbasis voor de palmolieprijs nog slechts 0,70%. De prijs bereikte op de Malaysia Derivatives Exchange een piek voor de afgelopen 34 maanden op 4 januari. De stijging was een gevolg van de vrees dat de voorraden aan palmolie zijn teruggevallen tot een dieptepunt voor de afgelopen zes maanden. De voorraadcijfers worden binnenkort bekendgemaakt.