Daar staat echter tegenover dat palladium, één van de edele metalen uit de platinagroep wel volop heeft kunnen profiteren van de houding van Rusland ten opzichte van de Oekraïne. Hier speelt uiteraard mee dat de Russen de grootste producent van palladium in de wereld zijn.

Daarnaast is er ook veel sociale onrust in Zuid-Afrika, dat nog steeds de grootste producent is van palladium. Palladium doet het dus veel beter dan de andere edelmetalen, maar daar zal de doorsnee belegger het waarschijnlijk warm noch koud van krijgen.

Daar staat echter tegenover dat palladium, één van de edele metalen uit de platinagroep wel volop heeft kunnen profiteren van de houding van Rusland ten opzichte van de Oekraïne. Hier speelt uiteraard mee dat de Russen de grootste producent van palladium in de wereld zijn. Daarnaast is er ook veel sociale onrust in Zuid-Afrika, dat nog steeds de grootste producent is van palladium. Palladium doet het dus veel beter dan de andere edelmetalen, maar daar zal de doorsnee belegger het waarschijnlijk warm noch koud van krijgen.