De grootste Duitse bank heeft de verwachtingen voor de groei van de Amerikaanse economie fors naar beneden aangepast, dit naar aanleiding van de publicatie van de BBP-cijfers voor het eerste kwartaal. Voor het volledige boekjaar wordt nog gerekend op een groei van de economie met 2,30%.

In een eerder rapport was nog uitgegaan van een groei met 3,10%. De wereldeconomie zou anderzijds met 3,30% groeien, waar een groei met 3,50% was vooropgesteld. Volgens Deutsche Bank is de situatie op de financiële markten momenteel veel te kalm, een situatie die niet kan blijven duren.

De grootste Duitse bank heeft de verwachtingen voor de groei van de Amerikaanse economie fors naar beneden aangepast, dit naar aanleiding van de publicatie van de BBP-cijfers voor het eerste kwartaal. Voor het volledige boekjaar wordt nog gerekend op een groei van de economie met 2,30%. In een eerder rapport was nog uitgegaan van een groei met 3,10%. De wereldeconomie zou anderzijds met 3,30% groeien, waar een groei met 3,50% was vooropgesteld. Volgens Deutsche Bank is de situatie op de financiële markten momenteel veel te kalm, een situatie die niet kan blijven duren.