In de meeste islamitische landen wordt IS overigens bestempeld als een vijand van de islam, van een goedkeuring van wreedheden is geen sprake. Anderzijds wordt wel opgemerkt dat de VS in de afgelopen vijf jaar betrokken was in elk conflict in een islamatisch land.

De Pakistaanse eerste minister Nawaz Sharif heeft nu hard uitgehaald naar de VS. Pakistan is woedend op Obama wegens moslimhaat, de Amerikaanse president zou namelijk alleen maar houden van die moslimlanden waar hij de inwoners als slaven kan behandelen.

In de meeste islamitische landen wordt IS overigens bestempeld als een vijand van de islam, van een goedkeuring van wreedheden is geen sprake. Anderzijds wordt wel opgemerkt dat de VS in de afgelopen vijf jaar betrokken was in elk conflict in een islamatisch land. De Pakistaanse eerste minister Nawaz Sharif heeft nu hard uitgehaald naar de VS. Pakistan is woedend op Obama wegens moslimhaat, de Amerikaanse president zou namelijk alleen maar houden van die moslimlanden waar hij de inwoners als slaven kan behandelen.