Wel kunnen er volgens ABN Amro nog elementen veranderen en sommige dingen zijn nog niet geheel duidelijk. Het doel van het pact is een verbetering van de houdbaarheid van de overheidsfinanciën, de financiële stabiliteit, de concurrentiekracht en de werkgelegenheid.

Dit is het akkoord waarop financiële markten hebben gewacht, ook wel The Grand Bargain genoemd. ABN Amro denkt dat financiële markten niet teleurgesteld zullen zijn, al is het ook niet zo dat hiermee alle problemen zijn opgelost. Maar met het pact wordt een belangrijke stap in de goede richting gezet.

Wel kunnen er volgens ABN Amro nog elementen veranderen en sommige dingen zijn nog niet geheel duidelijk. Het doel van het pact is een verbetering van de houdbaarheid van de overheidsfinanciën, de financiële stabiliteit, de concurrentiekracht en de werkgelegenheid. Dit is het akkoord waarop financiële markten hebben gewacht, ook wel The Grand Bargain genoemd. ABN Amro denkt dat financiële markten niet teleurgesteld zullen zijn, al is het ook niet zo dat hiermee alle problemen zijn opgelost. Maar met het pact wordt een belangrijke stap in de goede richting gezet.