Denis Gorteman, 46 jaar, bracht zijn volledige professionele carrière door bij D'Ieteren, voornamelijk bij D'Ieteren Lease waarvan hij tot 2008 general manager was.

De voorbije drie jaar leidde Denis verscheidene internationale projecten toegespitst op de verbetering van de klantentevredenheid en van de operationele flexibiliteit bij Belron, de wereldleider op het vlak van de herstelling en de vervanging van voertuigbeglazing.

Na 22 jaar bij D'Ieteren Auto heeft Thierry van Kan, 62 jaar, beslist om in december af te treden als CEO om zijn tijd voornamelijk te wijden aan de Belgische automobielfederatie (FEBIAC) waarvan hij onlangs verkozen werd tot voorzitter, als opvolger van Pierre Alain De Smedt.

Pascale Weber (KBC Securities): "De komst van de nieuwe CEO bij D'Ieteren Auto wijzigt onze investment case niet, ik blijf koper van het aandeel."

Denis Gorteman, 46 jaar, bracht zijn volledige professionele carrière door bij D'Ieteren, voornamelijk bij D'Ieteren Lease waarvan hij tot 2008 general manager was. De voorbije drie jaar leidde Denis verscheidene internationale projecten toegespitst op de verbetering van de klantentevredenheid en van de operationele flexibiliteit bij Belron, de wereldleider op het vlak van de herstelling en de vervanging van voertuigbeglazing. Na 22 jaar bij D'Ieteren Auto heeft Thierry van Kan, 62 jaar, beslist om in december af te treden als CEO om zijn tijd voornamelijk te wijden aan de Belgische automobielfederatie (FEBIAC) waarvan hij onlangs verkozen werd tot voorzitter, als opvolger van Pierre Alain De Smedt. Pascale Weber (KBC Securities): "De komst van de nieuwe CEO bij D'Ieteren Auto wijzigt onze investment case niet, ik blijf koper van het aandeel."