Op jaarbasis zijn de verkopen met 15,20% gestegen en dat betekent dat 2010 waarschijnlijk opnieuw een topjaar gaat worden wat de autoverkopen betreft. Er wordt gerekend op 538.000 verkochte wagens.

Anderzijds wijst FEBIAC er op dat 2008 het vorige recordjaar was, met 535.947 verkochte wagens. De vraag naar auto's is sterk dankzij de subsidies voor milieuvriendelijke wagens.

Pascale Weber (KBC Securities): "D'Ieteren profiteert van de interesse voor milieuvriendelijke auto's. Dat is een positief gegeven op zich, maar heeft anderzijds een negatieve impact op de product mix. Ik handhaaf het koopadvies voor het aandeel."

Op jaarbasis zijn de verkopen met 15,20% gestegen en dat betekent dat 2010 waarschijnlijk opnieuw een topjaar gaat worden wat de autoverkopen betreft. Er wordt gerekend op 538.000 verkochte wagens. Anderzijds wijst FEBIAC er op dat 2008 het vorige recordjaar was, met 535.947 verkochte wagens. De vraag naar auto's is sterk dankzij de subsidies voor milieuvriendelijke wagens. Pascale Weber (KBC Securities): "D'Ieteren profiteert van de interesse voor milieuvriendelijke auto's. Dat is een positief gegeven op zich, maar heeft anderzijds een negatieve impact op de product mix. Ik handhaaf het koopadvies voor het aandeel."