Patrick Moonen (ING): "De werkloosheidscijfers in de VS kunnen met andere woorden zowel positief als negatief geïnterpreteerd worden. De optimisten kunnen zich optrekken aan de jobcreatie, de pessimisten zullen met lede ogen zien hoe de werkloosheidsgraad weer is toegenomen."

Volgens Moonen moet er nog een heel stuk weg worden afgelegd: "Er is een jobcreatie van meer dan 200.000 op maandbasis nodig om de werkloosheidsgraad te doen dalen. Dat cijfer is nu eenmaal bereikt, maar in de komende maanden moet er nog bevestiging komen."

Patrick Moonen (ING): "De werkloosheidscijfers in de VS kunnen met andere woorden zowel positief als negatief geïnterpreteerd worden. De optimisten kunnen zich optrekken aan de jobcreatie, de pessimisten zullen met lede ogen zien hoe de werkloosheidsgraad weer is toegenomen." Volgens Moonen moet er nog een heel stuk weg worden afgelegd: "Er is een jobcreatie van meer dan 200.000 op maandbasis nodig om de werkloosheidsgraad te doen dalen. Dat cijfer is nu eenmaal bereikt, maar in de komende maanden moet er nog bevestiging komen."