Patrick Moonen (ING IM): "België heeft geluk dat er momenteel een paar bliksemafleiders zijn, in de vorm van het oplaaien van de spanning in het Midden-Oosten en de toegenomen inflatiedruk."

Bovendien zit de economie mee, wat de pijn in niet ongevoelige mate verzacht. Moonen: "Het Europese schuldenprobleem is zodoende opnieuw naar de achtergrond verdwenen, maar daar kan vrij snel verandering in komen. Op het einde van deze maand moeten er beslissingen worden genomen met betrekking tot het Europees Stabiliteitsfonds en dan zouden de spanningen weer eens snel kunnen oplopen."

Patrick Moonen (ING IM): "België heeft geluk dat er momenteel een paar bliksemafleiders zijn, in de vorm van het oplaaien van de spanning in het Midden-Oosten en de toegenomen inflatiedruk." Bovendien zit de economie mee, wat de pijn in niet ongevoelige mate verzacht. Moonen: "Het Europese schuldenprobleem is zodoende opnieuw naar de achtergrond verdwenen, maar daar kan vrij snel verandering in komen. Op het einde van deze maand moeten er beslissingen worden genomen met betrekking tot het Europees Stabiliteitsfonds en dan zouden de spanningen weer eens snel kunnen oplopen."