Preben Bruggeman: "Er is inderdaad weinig verbetering zichtbaar op de Brusselse kantorenmarkt, zoals blijkt het rapport van vastgoedbroker Jones Lang LaSalle. De leegstand is weliswaar tijdens het derde kwartaal gedaald, maar in een zeer traag tempo. Die leegstand bedraagt nu 11,40% in plaats van 11,20%."

Anderzijds lopen er weinig nieuwe projecten, wat toch ruimte voor verbetering biedt. Over de afgelopen tien jaar bedroeg de leegstand op de Brusselse vastgoedmarkt gemiddeld 9,50%. Bruggeman: "Merk op dat de situatie in de periferie verder verslechterde. De resultaten van het onderzoek stemmen eigenlijk overeen met onze vaststellingen, die uitgaan van een traag herstel van de Brusselse vastgoedmarkt."

Preben Bruggeman: "Er is inderdaad weinig verbetering zichtbaar op de Brusselse kantorenmarkt, zoals blijkt het rapport van vastgoedbroker Jones Lang LaSalle. De leegstand is weliswaar tijdens het derde kwartaal gedaald, maar in een zeer traag tempo. Die leegstand bedraagt nu 11,40% in plaats van 11,20%." Anderzijds lopen er weinig nieuwe projecten, wat toch ruimte voor verbetering biedt. Over de afgelopen tien jaar bedroeg de leegstand op de Brusselse vastgoedmarkt gemiddeld 9,50%. Bruggeman: "Merk op dat de situatie in de periferie verder verslechterde. De resultaten van het onderzoek stemmen eigenlijk overeen met onze vaststellingen, die uitgaan van een traag herstel van de Brusselse vastgoedmarkt."