Deze overdracht moest begin 2010 rond zijn, maar kan niet plaatsvinden. Tegen alle verwachtingen in kan aan één van de opschortende voorwaarden inderdaad niet worden voldaan.

Zodoende zal het voorziene resultaat op verkoop van vastgoedbeleggingen van 0,44€ momenteel niet gerealiseerd worden.

De zaakvoerder van vastgoedbevak Befimmo bevestigt echter, en zo alles voor het overige hetzelfde blijft, het vooropgestelde dividend van 3,90€ per aandeel (bruto) voor het lopende boekjaar, zoals eerder bekendgemaakt werd.

Preben Bruggeman (Bank Degroof): "Het bericht vestigt mijn inziens de aandacht op één van de problemen bij Befimmo: het ouder worden portefeuille vormt een grote uitdaging voor de vastgoedbevak. Bijna de helft van de portefeuille is meer dan 15 jaar oud. Ik blijf neutraal voor Befimmo, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 63 euro."

Deze overdracht moest begin 2010 rond zijn, maar kan niet plaatsvinden. Tegen alle verwachtingen in kan aan één van de opschortende voorwaarden inderdaad niet worden voldaan. Zodoende zal het voorziene resultaat op verkoop van vastgoedbeleggingen van 0,44€ momenteel niet gerealiseerd worden. De zaakvoerder van vastgoedbevak Befimmo bevestigt echter, en zo alles voor het overige hetzelfde blijft, het vooropgestelde dividend van 3,90€ per aandeel (bruto) voor het lopende boekjaar, zoals eerder bekendgemaakt werd. Preben Bruggeman (Bank Degroof): "Het bericht vestigt mijn inziens de aandacht op één van de problemen bij Befimmo: het ouder worden portefeuille vormt een grote uitdaging voor de vastgoedbevak. Bijna de helft van de portefeuille is meer dan 15 jaar oud. Ik blijf neutraal voor Befimmo, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 63 euro."