Waarschijnlijk zal ze grijpen naar het laatste redmiddel, namelijk beletten dat de bevolking van het land hun zwakke rupees omzetten in echt geld zoals bijvoorbeeld goud. Overweegt India het aanslaan van het goud van zijn bevolking?, zo luidt nu de volgende vraag.

Tyler Durden van Zero Hedge sluit niet uit dat dit inderdaad het geval is. Volgens Reuters ligt er een plan op tafel om de banken te dwingen om goud te kopen van de klanten, dat te laten omsmelten om zo de ergste druk van de rupee weg te nemen. Uiteraard zullen de banken hun klanten voor dat goud met rupees betalen.

Waarschijnlijk zal ze grijpen naar het laatste redmiddel, namelijk beletten dat de bevolking van het land hun zwakke rupees omzetten in echt geld zoals bijvoorbeeld goud. Overweegt India het aanslaan van het goud van zijn bevolking?, zo luidt nu de volgende vraag. Tyler Durden van Zero Hedge sluit niet uit dat dit inderdaad het geval is. Volgens Reuters ligt er een plan op tafel om de banken te dwingen om goud te kopen van de klanten, dat te laten omsmelten om zo de ergste druk van de rupee weg te nemen. Uiteraard zullen de banken hun klanten voor dat goud met rupees betalen.