Die haussemarkt heeft jaren geduurd, sinds de piek op 1920 dollar bijna twee jaar geleden is het goud fors in waarde gedaald. De meeste analisten geloven niet langer in het goud. Er zijn echter uitzonderingen die de regel bevestigen en één van die uitzonderingen is Eric Sprott.

Een overvloed aan papieren goud in omloop kan de goudprijs volgens Sprott fors doen stijgen. De groeimarkten vragen fysiek goud en nemen geen vrede met een papieren alternatief. Sprott geeft dan ook het advies om fysiek goud te kopen met het oog op een toekomstige forse prijsstijging.

Die haussemarkt heeft jaren geduurd, sinds de piek op 1920 dollar bijna twee jaar geleden is het goud fors in waarde gedaald. De meeste analisten geloven niet langer in het goud. Er zijn echter uitzonderingen die de regel bevestigen en één van die uitzonderingen is Eric Sprott. Een overvloed aan papieren goud in omloop kan de goudprijs volgens Sprott fors doen stijgen. De groeimarkten vragen fysiek goud en nemen geen vrede met een papieren alternatief. Sprott geeft dan ook het advies om fysiek goud te kopen met het oog op een toekomstige forse prijsstijging.