In de Britse pers stond te lezen dat Lloyds een kapitaalverhoging overweegt. Daarnaast had ook Royal Bank of Scotland met koersdruk af te rekenen, dit als gevolg van de slechte resultaten die vorige week bekendgemaakt werden.

De Brusselse beurs deed het echter opnieuw bijzonder goed, met een winst van bijna 2% voor de BEL 20. KBC, Dexia en Fortis waren de sterkste stijger binnen de index.

Buiten de BEL 20 waren Deceuninck en Sioen opvallende stijgers, met winsten van respectievelijk 33% en 23%. De koerssprong bij beide aandelen is mogelijk het gevolg van speculatie.

In de Britse pers stond te lezen dat Lloyds een kapitaalverhoging overweegt. Daarnaast had ook Royal Bank of Scotland met koersdruk af te rekenen, dit als gevolg van de slechte resultaten die vorige week bekendgemaakt werden. De Brusselse beurs deed het echter opnieuw bijzonder goed, met een winst van bijna 2% voor de BEL 20. KBC, Dexia en Fortis waren de sterkste stijger binnen de index. Buiten de BEL 20 waren Deceuninck en Sioen opvallende stijgers, met winsten van respectievelijk 33% en 23%. De koerssprong bij beide aandelen is mogelijk het gevolg van speculatie.