Ook in Brussel blijft het sentiment positief, met Dexia als belangrijkste stijger en UCB als uitgesproken daler.

Sanofi-Aventis SA heeft de overname aangekondigd van het Amerikaanse Chattern voor een bedrag van $1,9 mrd in cash. Door deze overname onstaat de naar grootte vijfde onderneming in de wereld op het vlak van consumer healthcare.

Per aandeel wordt $93,50 dollar geboden en is het de bedoeling om 100% van de aandelen van Chattern te verwerven. Het bedrijf is onder andere producent van huidcrèmes.

Topman Chris Viehbacher sprak in verband met de overname van een gedroomde entrée op de Amerikaanse markt. De overname maakt deel uit van de strategie van Sanofi om te diversifiëren.

Ook in Brussel blijft het sentiment positief, met Dexia als belangrijkste stijger en UCB als uitgesproken daler. Sanofi-Aventis SA heeft de overname aangekondigd van het Amerikaanse Chattern voor een bedrag van $1,9 mrd in cash. Door deze overname onstaat de naar grootte vijfde onderneming in de wereld op het vlak van consumer healthcare. Per aandeel wordt $93,50 dollar geboden en is het de bedoeling om 100% van de aandelen van Chattern te verwerven. Het bedrijf is onder andere producent van huidcrèmes. Topman Chris Viehbacher sprak in verband met de overname van een gedroomde entrée op de Amerikaanse markt. De overname maakt deel uit van de strategie van Sanofi om te diversifiëren.