Zo zou News Corporation een nieuw bod op BSkyB kunnen uitbrengen. Kabel Deutschland werd anderzijds door Vodafone benaderd met het oog op een overname.

Dat de eurocrisis verre van achter de rug is, bleek vanmorgen nog maar eens in Griekenland. De regering in Athene trok zonder blikken of blozen de stekker uit de nationale televisiezenders, zodat het medialandschap nu nog alleen door publieke zenders wordt bevolkt.

Als gevolg van de maatregel dreigen 2700 mensen hun baan te verliezen. De maatregel werd doorgevoerd in het kader van de opgelegde besparingen.

De openbare zenders werden door politici vaak gebruikt om hun vriendjes te droppen voor een goedbetaalde job en aan die praktijken wil de regering paal en perk stellen.

Zo zou News Corporation een nieuw bod op BSkyB kunnen uitbrengen. Kabel Deutschland werd anderzijds door Vodafone benaderd met het oog op een overname. Dat de eurocrisis verre van achter de rug is, bleek vanmorgen nog maar eens in Griekenland. De regering in Athene trok zonder blikken of blozen de stekker uit de nationale televisiezenders, zodat het medialandschap nu nog alleen door publieke zenders wordt bevolkt. Als gevolg van de maatregel dreigen 2700 mensen hun baan te verliezen. De maatregel werd doorgevoerd in het kader van de opgelegde besparingen. De openbare zenders werden door politici vaak gebruikt om hun vriendjes te droppen voor een goedbetaalde job en aan die praktijken wil de regering paal en perk stellen.