Deze telco's dreigen dus nog meer omzet te verliezen. Maar de vraag blijft of Facebook wel een goede zaak heeft gedaan met de overname van Whatsapp. Een bedrijf dat een deel van zijn diensten gratis weggeeft, zal op de beurs onvermijdelijk aan waarde verliezen.

Facebook is na de overname van Whatsapp bij wijze van spreken nu gedwongen om een telecombedrijf over te nemen. De overname van Whatsapp bevestigt overigens nogmaals dat we in een zeepbel zijn beland.

Het is alleen dankzij het royaal door de Amerikaanse centrale bank verstrekte geld en de kunstmatig laag gehouden rente dat dergelijke overnames nog mogelijk zijn.

Deze telco's dreigen dus nog meer omzet te verliezen. Maar de vraag blijft of Facebook wel een goede zaak heeft gedaan met de overname van Whatsapp. Een bedrijf dat een deel van zijn diensten gratis weggeeft, zal op de beurs onvermijdelijk aan waarde verliezen. Facebook is na de overname van Whatsapp bij wijze van spreken nu gedwongen om een telecombedrijf over te nemen. De overname van Whatsapp bevestigt overigens nogmaals dat we in een zeepbel zijn beland. Het is alleen dankzij het royaal door de Amerikaanse centrale bank verstrekte geld en de kunstmatig laag gehouden rente dat dergelijke overnames nog mogelijk zijn.