Op basis van de guidance die voor 2012 werd gegeven en op basis van commentaren van het management tijdens de verslagperiode zal de winstgevendheid in het vierde kwartaal gevoelig zijn vertraagd. Toch verwacht Hanssens op jaarbasis nog een stijging.

Hij gaat uit van een REBITDA van 425 miljoen euro over het vierde kwartaal, wat neerkomt op een daling met 23% op kwartaalbasis maar een stijging met 19,40% op jaarbasis.

Het koersdoel van 115 euro en het advies houden blijven gehandhaafd. De overname van Rhodia zit al in de koers van Solvay verrekend, aldus Hanssens.

Op basis van de guidance die voor 2012 werd gegeven en op basis van commentaren van het management tijdens de verslagperiode zal de winstgevendheid in het vierde kwartaal gevoelig zijn vertraagd. Toch verwacht Hanssens op jaarbasis nog een stijging. Hij gaat uit van een REBITDA van 425 miljoen euro over het vierde kwartaal, wat neerkomt op een daling met 23% op kwartaalbasis maar een stijging met 19,40% op jaarbasis. Het koersdoel van 115 euro en het advies houden blijven gehandhaafd. De overname van Rhodia zit al in de koers van Solvay verrekend, aldus Hanssens.