De directie van Genentech becijferde de waarde echter op 112 USD per aandeel of 20,4% meer. Roche gaat door als minstens de helft van de minderheidsaandeelhouders ingaat op het bod, zo merkt SG Private Banking op.

Het bod loopt tot 20 maart. Daarmee hoopt men dat voldoende aandeelhouders akkoord gaan. Zo vermijden ze de onzekerheid die gepaard gaat met de publicatie van belangrijke studieresultaten rond Avastin midden april.

Sommige analisten raden aan om een deel van de Genentech-aandelen in te leveren. Met het restant kan men dan genieten van een hogere prijs (circa 10 USD per aandeel) mits de studieresultaten positief uitvallen.

Roche gaf voor bijna 37 mld CHF aan obligaties uit, zodat de financiering geen probleem zal stellen. Volgens diverse analisten zal de overname de winst van Roche vanaf het eerste jaar positief beïnvloeden. Roche is volgens SG Private Banking te behouden.

De directie van Genentech becijferde de waarde echter op 112 USD per aandeel of 20,4% meer. Roche gaat door als minstens de helft van de minderheidsaandeelhouders ingaat op het bod, zo merkt SG Private Banking op. Het bod loopt tot 20 maart. Daarmee hoopt men dat voldoende aandeelhouders akkoord gaan. Zo vermijden ze de onzekerheid die gepaard gaat met de publicatie van belangrijke studieresultaten rond Avastin midden april.Sommige analisten raden aan om een deel van de Genentech-aandelen in te leveren. Met het restant kan men dan genieten van een hogere prijs (circa 10 USD per aandeel) mits de studieresultaten positief uitvallen. Roche gaf voor bijna 37 mld CHF aan obligaties uit, zodat de financiering geen probleem zal stellen. Volgens diverse analisten zal de overname de winst van Roche vanaf het eerste jaar positief beïnvloeden. Roche is volgens SG Private Banking te behouden.