Die overheden geven geld uit aan de redding van de banken, aan sociale zekerheid en - in het geval van Europa - zelfs aan het overeind helpen houden van andere regeringen. De man in de straat voelt van die geldverkwisting nog niet zo veel, maar daar zal ongetwijfeld verandering in komen.

De overheidsschulden verbergen een massale vernietiging van rijkdom, maar inmiddels zijn die schulden zo hoog opgelopen dat er een verzadigingspunt is bereikt. Spaarders en gepensioneerden zijn gedoemd om op een bepaald moment tot het besef te komen dat hun welvaart veel minder groot is dan ze hadden gedacht.

Die overheden geven geld uit aan de redding van de banken, aan sociale zekerheid en - in het geval van Europa - zelfs aan het overeind helpen houden van andere regeringen. De man in de straat voelt van die geldverkwisting nog niet zo veel, maar daar zal ongetwijfeld verandering in komen. De overheidsschulden verbergen een massale vernietiging van rijkdom, maar inmiddels zijn die schulden zo hoog opgelopen dat er een verzadigingspunt is bereikt. Spaarders en gepensioneerden zijn gedoemd om op een bepaald moment tot het besef te komen dat hun welvaart veel minder groot is dan ze hadden gedacht.