Er worden ganse boeken volgeschreven waarin wordt uitgelegd waarom de belastingen nog verder omhoog moeten om de sociale ongelijkheid weg te werken. De overheid zal de burgers (lees: de middenklasse) blijven pluimen tot de kei niet verder kan gestroopt worden, in Duitsland en in andere landen.

Maar de rijken slagen er voorlopig in om de dans te ontspringen, zij zijn tegen de achtergrond van stijgende beurskoersen alsmaar rijker geworden. Wanneer ook de rijken hun portemonnee moeten openen, dreigt volgens de OESO de situatie helemaal uit de hand te lopen.

Wie zal nog zaken willen, bedrijven willen opstarten en voor jobcreatie zorgen? Frankrijk geeft op dat vlak het voorbeeld hoe het niet moet, ondernemende Fransen ontvluchten op grote schaal hun land. Zeer tot ongenoegen natuurlijk van president François Hollande.

Er worden ganse boeken volgeschreven waarin wordt uitgelegd waarom de belastingen nog verder omhoog moeten om de sociale ongelijkheid weg te werken. De overheid zal de burgers (lees: de middenklasse) blijven pluimen tot de kei niet verder kan gestroopt worden, in Duitsland en in andere landen. Maar de rijken slagen er voorlopig in om de dans te ontspringen, zij zijn tegen de achtergrond van stijgende beurskoersen alsmaar rijker geworden. Wanneer ook de rijken hun portemonnee moeten openen, dreigt volgens de OESO de situatie helemaal uit de hand te lopen. Wie zal nog zaken willen, bedrijven willen opstarten en voor jobcreatie zorgen? Frankrijk geeft op dat vlak het voorbeeld hoe het niet moet, ondernemende Fransen ontvluchten op grote schaal hun land. Zeer tot ongenoegen natuurlijk van president François Hollande.