De door de overheden geleende bedragen zijn zo immers groot geworden dat ze mathematisch gezien nooit meer terugbetaald kunnen worden. De Boston Consulting Group, toch niet de eerste de beste think tank, sprak zelfs van het inleveren van 20 tot 30% van het geld van particulieren.

De overheid werpt een steeds begeriger oog op ons spaargeld als enige uitweg uit de schuldencrisis waar we verzeild in zijn geraakt. Cyprus, waar van bedragen boven 100.000 euro, 47,50% werd afgeroomd, zou wel eens een voorsmaakje kunnen zijn geweest van wat ons allen te wachten staat.

De door de overheden geleende bedragen zijn zo immers groot geworden dat ze mathematisch gezien nooit meer terugbetaald kunnen worden. De Boston Consulting Group, toch niet de eerste de beste think tank, sprak zelfs van het inleveren van 20 tot 30% van het geld van particulieren. De overheid werpt een steeds begeriger oog op ons spaargeld als enige uitweg uit de schuldencrisis waar we verzeild in zijn geraakt. Cyprus, waar van bedragen boven 100.000 euro, 47,50% werd afgeroomd, zou wel eens een voorsmaakje kunnen zijn geweest van wat ons allen te wachten staat.