Achter de horizon schijnt de zon, zo wordt ons voorgehouden. Ook in de Verenigde Staten slooft het Witte Huis zich uit om de zaken zo rooskleurig mogelijk voor te stellen. Regelmatig wordt er verwezen naar het herstel van de huizenmarkt om het optimisme te rechtvaardigen.

Tyler Durden van Zero Hedge maakt zich echter regelmatig boos over een dergelijke mate van hypocrisie. Hij spreekt in verband van de huizenmarkt van een dead cat bounce. Het herstel wordt alleen gevoed door het geld dat de FED overvloedig beschikbaar stelt, maar van een fundamenteel herstel is geen sprake.

Achter de horizon schijnt de zon, zo wordt ons voorgehouden. Ook in de Verenigde Staten slooft het Witte Huis zich uit om de zaken zo rooskleurig mogelijk voor te stellen. Regelmatig wordt er verwezen naar het herstel van de huizenmarkt om het optimisme te rechtvaardigen. Tyler Durden van Zero Hedge maakt zich echter regelmatig boos over een dergelijke mate van hypocrisie. Hij spreekt in verband van de huizenmarkt van een dead cat bounce. Het herstel wordt alleen gevoed door het geld dat de FED overvloedig beschikbaar stelt, maar van een fundamenteel herstel is geen sprake.